...

Απίστευτα πράγματα με τον Φλόιντ

Ο Παναθηναϊκός, απολύτως λογικά, δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία του Τζεχάιβ Φλόιντ στο «τριφύλλι». Ο Αμερικανός σέντερ δεν είχε ξεπεράσει ποτέ τους 8 πόντους με την πράσινη φανέλα, τους οποίους είχε πετύχει μάλιστα την 1η μόλις αγωνιστική με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο.

Το τέλος του από τον Παναθηναϊκό, διαδέχθηκε η μεταγραφή στη Φενέρ. Σε μία κίνηση, που τότε είχε προκαλέσει εντύπωση σε πολλούς. Σε μία ομάδα όμως με μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ και άρα λιγότερες ευθύνες πάνω του, ο Φλόιντ έχει ήδη βρει σημαντικό ρόλο στο ροτέισον του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Συγκεκριμένα στα δύο τελευταία ματς με Βιλερμπάν και Αρμάνι Μιλάνο (σ.σ. ισάριθμες νίκες για τους Τούρκους) ο Φλόιντ είχε 10 και 6 πόντους αντίστοιχα. Ακόμα, έχει μαζέψει στα δύο παιχνίδια συνολικά 7 ριμπάουντ ενώ μετράει και 3 τάπες, παίζοντας κοντά 20 λεπτά μέσο όρο! Το σημαντικότερο ωστόσο, όπως προείπαμε, είναι η άμεση ένταξη του Αμερικανού με συγκεκριμένο ρόλο στο ρόστερ της Φενέρ. Σε ένα διάστημα, που οι Τούρκοι κάνουν την αντεπίθεσή τους για να μπουν στην 8άδα.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.