...

Απίστευτα πράγματα από Αγκιμπού Καμαρά

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του και στην Αφρική, καθώς σε μερικές ημέρες ξεκινά το Κόπα Άφρικα, όπου εκπροσωπείται με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός για ένα ημίχρονο στη φιλική αναμέτρηση της Γουινέας με τη Ρουάντα και ήταν εκ των πρωταγωνιστών, με την ομάδα του να επικρατεί με 2-0.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ, εκτελώντας ένα κόρνερ από τα δεξιά στο 27′, με τον Μπαγιό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Μάλιστα, ο Αγκιμπού Καμαρά, εκτέλεσε όλα τα στημένα της ομάδας του, ενώ δύο ακόμα κόρνερ έφεραν ευκαιρίες για τη Γουινέα, ενώ στο 45′ έχασε και ο ίδιος «χρυσή» ευκαιρία να σκοράρει, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ.

Ο άσος του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει στραμένα πάνω του πολλά βλέμματα, καθώς ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για αυτόν ομάδες μεγαθήρια όπως η Μίλαν και η Λίβερπουλ, ενώ «ζεστό» είναι και αυτό της Λέστερ.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.