Απέρριψε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και άλλες 9 ομάδες ο Ερνάνι

Ένδεκα προτάσεις από οκτώ χώρες, ανάμεσά τους εκείνες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας “O Jogo”, να απέρριψε ο Ερνάνι, προκειμένου να μείνει στην Πόρτο με …βέτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε πιθανότητα μεταγραφής.

Όπως αναφέρει η “O Jogo”, πολλές ομάδες ήταν διατεθειμένες να καταβάλουν περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στον Ερνάνι, δίνοντας στην Πόρτο ένα ποσοστό πιθανής μεταπώλησης.

Οι ομάδες ήταν: Μπούρσασπορ και Κασίμπασα (Τουρκία), Λεβάντε (Ισπανία), Ρεν και Μπορντό (Γαλλία), ΑΕΚ και Ολυμπιακός (Ελλάδα), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία), καθώς και ένας σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία και άλλος από την Κίνα.

Ο θαυμασμός του Κονσεϊσάο για τον Ερνάνι είναι τόσο μεγάλος, που ο προπονητής τον έχει ήδη εγκωμιάσει μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες του.

Όπως είχε δηλώσει μπροστά σε όλους, ο Ερνάνι θα ήταν πάντα μέρος των επιλογών του, διότι, εκτός από τον επαγγελματισμό, έχει επίσης μεγάλη ποιότητα, προσθέτοντας ότι θα τον έπαιρνε μαζί του σε οποιοδήποτε σύλλογο πήγαινε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Τελευταία Άρθρα

Related articles