Ανέβηκε η ρήτρα του Ινσούα

Πέρυσι το καλοκαίρι η Λας Πάλμας εμφανιζόταν διατεθειμένη να πληρώσει σχεδόν τη ρήτρα του Ινσούα, ήτοι 1,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Η υπόθεση ωστόσο δεν προχώρησε καθώς οι Ισπανοί δεν έδιναν τα χρήματα μετρητοίς, όπως απαιτούσε ο Παναθηναϊκός (είχε το δικαίωμα να το κάνει βάσει συμβολαίου).  

Τα δεδομένα για φέτος ωστόσο είναι διαφορετικά. Σύμφωνα με την “Πράσινη” για το ερχόμενο καλοκαίρι η ρήτρα αγοράς του παίκτη ανεβαίνει στα 2 εκατ. ευρώ κι εφόσον βρεθεί κάποια ομάδα που θα τα δώσει, θα λάβουν από 1 εκατ. ο Παναθηναϊκός και η Ουντινέζε. 

 

Ο Ινσούα δεσμεύεται ως το 2020 με το Τριφύλλι, αλλά στην παρούσα φάση δύσκολα θα γίνει κουβέντα για ανανέωση συμβολαίου. 

Τέλος στα μπόνους συμμετοχών

Από εκεί και πέρα στο στρατόπεδο των “πρασίνων” έχουν λάβει την απόφαση να βάλουν “στοπ” στα μπόνους συμμετοχών των νέων συμβολαίων, προκειμένου να περιοριστεί το μπάτζετ. Αρκετοί παίκτες άλλωστε τα έπιασαν τη φετινή χρονιά, με αποτέλεσμα να λάβουν αρκετά περισσότερα χρήματα από τις φιξ απολαβές που είχαν συμφωνήσει. Ο Νταμπίζας θεωρεί ότι το πιο σωστό είναι οι παίκτες να εισπράττουν κάποιο πάγιο ποσό και μπόνους να παίρνουν μόνο αν πετυχαίνουν κάποιους στόχους, ώστε να έχει όφελος και η ομάδα. 

 

Τελευταία Άρθρα

Related articles