Ανατροπή με Ταβάρες και Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ έχει μπροστά της τον ημιτελικό του Final Four κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Έντι Ταβάρες δείχνει να υπολογίζει πολύ τους Πειραιώτες.

“Θυμάμαι, όταν είχαμε χάσει με έναν πόντο στον τελικό από την Αναντολού Εφές(το 2022), το κίνητρό μας να επιστρέψουμε στον τελικό και να παλέψουμε ξανά για το τρόπαιο ήταν μεγάλο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο σέντερ των Μαδριλένων, για να προσθέσει ότι “στο τέλος καταφέραμε έτσι να το πάρουμε. Υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει τώρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο”.

Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι τόνισε μάλιστα στην συνέχεια ότι δεν ισχύει πως έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ για την ανανέωση του συμβολαίου του, προσθέτοντας ωστόσο ότι αυτό επιθυμεί.

“Δεν ξέρω τι θα γίνει” απάντησε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, πριν αναφέρει κλείνοντας το θέμα: “Ελπίζω να φτάσουμε σε συμφωνία και να μείνω στην Μαδρίτη. Είμαι χαρούμενος εδώ, τα δύο παιδιά μου είναι από την Μαδρίτη, αγαπάμε την κουλτούρα, την πόλη, τους ανθρώπους, το πώς ζούμε, αυτά που αντιπροσωπεύει η Μαδρίτη και ο σύλλογος.

Το γεγονός ότι βρέθηκα εδώ με βοήθησε να βελτιωθώ, επειδή δεν μπορείς ποτέ να χαλαρώσεις, πρέπει πάντα να τα δίνεις όλα για να νικήσεις. Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά ελπίζω να μείνω”.

Δεν ανανέωσε με Ρεάλ ο Ταβάρες – Στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός

 

Τελευταία Άρθρα

Related articles