«Άναψαν τα αίματα» με Χεζόνια και φίλους του Παναθηναϊκού

Ο Μάριο Χεζόνια έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως αγαπά τον Παναθηναϊκό και έχει εκθειάσει άλλες τόσες τους οπαδούς του τριφυλλιού.

Αυτό ωστόσο δεν στάθηκε εμπόδιο στο να αποτραπεί η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών και μάλιστα λίγο πριν την έναρξη του Final Four.

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, σε πρόσφατες δηλώσεις τόνισε πως σκέφτεσαι σοβαρά τον ενδεχόμενο να ανανεώσει με την ισπανική ομάδα.

Κάτι που όπως φαίνεται δεν πήραν με καλό μάτι οι φίλοι του Παναθηναϊκού και ξεκίνησαν να τους υπενθυμίζουν στο X (twitter) πως είχε κάνει μια κίνηση που δήλωνε πως θα γυρίσει.

Ο Κροάτης φόργουορντ ωστόσο δεν θέλησε να απαντήσει σε κανένα από τα σχόλια – οπςβ έχει συνηθίσει – και αντί για αυτό, επέλεξε να κάνει block τους περισσότερους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Αυτό ήταν κάτι που οδήγησε στα άκρα την σχέση την δύο πλευρών και πολλοί ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν να τον παρουσιάζουν ως έναν άνθρωπο που δεν κρατάει τον λόγο του και ακόμη περισσότεροι εκείνοι που τόνισαν πως κουράστηκαν με το επικοινωνιακό παιχνίδι του Χεζόνια.

Τελευταία Άρθρα

Related articles