...

Αλλάζει ομάδα στην Super League o Μπακάκης

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου μόλις ξεκίνησε και όπως είναι λογικό υπάρχει μια σημαντική δεξαμενή ποδοσφαιριστών, η οποία αναζητάει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας της, με δεδομένο πως μένει ελεύθερη το προσεχές καλοκαίρι και έχει το δικαίωμα να υπογράψει ο κάθε ποδοσφαιριστής ως ελεύθερος σε ομάδα της αρέσκειας του.

Μια περίπτωση σαν και αυτή είναι ο Μιχάλης Μπακάκης, με τον Έλληνα διεθνή μπακ να έχει… εμπεδώσει ότι δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και όπως είναι λογικό θέλει μια ομάδα που θα τον κάνει βασικό για να πάρει λεπτά συμμετοχής και να μπορέσει να επιστρέψει και στην Εθνική Ελλάδος, η οποία θα αλλάξει και προπονητή.

Αυτός είναι και ο λόγος που φαίνεται πως το πιθανότερο σενάριο για τον ίδιο θα είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Λαμία, για έξι μήνες και από εκεί και πέρα να έχει το δικαίωμα της επιλογής να διαλέξει μια ομάδα από το εξωτερικό. Κάτι που τώρα συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, μιας και είναι ανενεργός το τελευταίο διάστημα, με εξαίρεση τις αναμετρήσεις που έχει δώσει με την ΑΕΚ Β΄.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.