Ακραίο σενάριο για Έλληνα διεθνή στον ΠΑΟΚ

Το τελευταίο διάστημα, ο Τάσος Μπακασέτας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Τουρκία ανεβάζοντας τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο. Πολλοί στον χώρο του ποδοσφαίρου εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου ο διεθνής ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από την Τράμπζονσπορ και να πάρει ακόμα μεγαλύτερη μεταγραφή σε κάποιο από τα top πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μάλιστα, υπάρχει η άποψη ότι ο διεθνής άσος μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, όπου ήδη προτείνεται σε αρκετές ομάδες.

Οι πληροφορίες, όμως, είναι πιο ενδιαφέρουσες. Λένε ότι ο Έλληνας άσος μπορεί να γυρίσει στη Superleague αν και εφόσον του γίνει μια ελκυστική πρόταση. Κι αυτή υπάρχει ομάδα να την κάνει, αν και οι δυσκολίες είναι πολλές. Αυτό δεν αφορά στην ΑΕΚ που ακόμα πρέπει να… κλαίνε για τον τρόπο που έχασαν τον παίκτη, αλλά στον… ΠΑΟΚ!

Ο «Μπάκα» αποτελεί διαχρονικά πόθο του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είναι πολύ θετικός να έχει τον παίκτη στον νέο ΠΑΟΚ που σχεδιάζει! Από παλιά ο Ρουμάνος τεχνικός στάζει μέλι για τον διεθνή άσο, καθώς εκτιμάει τα προσόντα του και το γεγονός ότι μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και σε διαφορετικές θέσεις.

Γίνεται δε, αντιληπτό πως μια τέτοια μεταγραφή θα ήταν και πολύ δυνατή επικοινωνιακά και ισχυρό χτύπημα στην ΑΕΚ που είχε τον παίκτη και τον άφησε να φύγει για λιγότερα χρήματα από την πραγματική του αξία. Πάντως, το να πάει ο Μπακασέτας στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή θεωρείται πολύ δύσκολο.

Πρώτον γιατί χρειάζονται αρκετά χρήματα για να αγοραστεί από την ομάδα του και δεύτερον γιατί δεν είναι σίγουρο πως ο παίκτης, ως δηλωμένος ΑΕΚτζής, θα ήθελε να… προκαλέσει πηγαίνοντας στον άλλον Δικέφαλο αετό.

Βέβαια, μιας και το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό άθλημα κι επειδή έχουμε δει πολλές τέτοιες ανάλογες μετακινήσεις στο παρελθόν, ποτέ δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τίποτα.

Τελευταία Άρθρα

Related articles