...

Αφεντικό στο Houston οι Rockets επι των Warriors, όλα τα σημερινά αποτελέσματα

Έπειτα από την αποδέσμευση του πρώην All Star Carmelo Anthony, οι Rockets αντιμετώπιζαν τους πρωταθλητές με σκοπό να αυξήσουν το σερί των νικών σε 3-0. Αυτό τελικά επιτεύχθηκε με το τελικό σκορ να είναι 107-86. Από την πλευρά των νικητών,ο James Harden είχε 27 με 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ, καθώς ο James Ennis πρόσθεσε άλλους 19 και ο Eric Gordon ερχόμενος από τον πάγκο έβαλε 17. Από την άλλη μεριά οι Warriors που παρατάχθηκαν σε άλλο ένα παιχνίδι χωρίς τον Super Star Stephen Curry, ενώ είδαν τον Durant να έχει 20 πόντους και τον Looney να έχει 12 ερχόμενος από τον πάγκο.

Στο παιχνίδι ανάμεσα στους Spurs- Clippers η ομάδα απο το Los Angeles, επικράτησε με 116-111. Από την μεριά των νικητών ο Lou Williams, όντας ο 6ος παίχτης σκόραρε 23 πόντους, ενώ από την αρχική πεντάδα οι Gallinari και Tobias Harris ξεχώρισαν με 19 και 18 πόντους ο καθένας. Από την πλευρά των ηττημένων τα “σπιρούνια” είδαν τον DeRozan να έχει 34 πόντους και τον Rudy Gay άλλους 19, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες δεν βοήθησαν αρκετά.

Στο άλλο ματς της ημέρας ανάμεσα στους Hawks και στους Nuggets η ομάδα απο το Denver ,κέρδισε εύκολα με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 138-93. Από τους νικητές ο Hernangomez  ηγήθηκε με 25 πόντους, ενώ από 18 έβαλαν οι Harris και Milsap. Ενώ από την άλλη πλευρά ο Jeremy Lin, ήταν ο πρώτος σκόρερ με 16 και 14 είχε ο Kent Bazemore.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.