Άφαντος ο Ταϊλανδός. Δεν απαντάει ούτε στα sms του Αλαφούζου.

Εδώ ο Παϊρόζ, εκεί ο Παϊρόζ που είναι ο Παϊρόζ; Σίγουρα πάντως όχι στον Παναθηναϊκό αφού πλέον δεν απαντάει ούτε στα sms του Αλαφούζου.

Αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία στον Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία αφού φοβάται μήπως η απουσία του Ταϊλανδού δεν είναι προσωρινή αλλά… μόνιμη.  Για την ώρα ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση επί του θέματος. Ίσως να το κάνει αν ο Παϊρόζ Πιενγκμπονσάντ συνεχίσει το κρυφτούλι.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που στο Βέλγιο, οι αρχές έχουν βάλει στο στόχαστρο την Μουσκρόν, της οποία το 90% ανήκει στον Πιενγκμπονσάντ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Εισαγγελίας των Βρυξελλών αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας Excel Mouscron, στα σπίτια διοικητικών στελεχών της ομάδας και στις έδρες δύο αθλητικών φορέων. Οι έρευνες αποσκοπούν να διαπιστώσουν εάν ξένες υπεράκτιες εταιρίες επέτρεψαν την απόκρυψη του ελέγχου της Μουσκρόν από έναν ατζέντη ποδοσφαιριστών, που φέρει τα αρχικά ΠΖ. Οι αρχές υποπτεύονται ότι η Μουσκρόν χρηματοδοτείται από παράνομα κεφάλαια που διοχετεύονται μέσω off shore εταιριών».

Ο Παϊρόζ  είχε πραγματοποιήσει μαζί με τον Ζάχαβι την αγοραπωλησία της ομάδας, ενώ οι Βέλγοι θεωρούν θέμα χρόνου την κλήση του Ταϊλανδού για κατάθεση καθώς ο Παϊρότζ είναι πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση.

 

Τελευταία Άρθρα

Related articles