...

ΑΕΚ: Οι δύο νέοι “φευγάτοι” μετά τον Λαμπρόπουλο και τον Γκάλο

Εξαιρετικά δύσκολή ήταν  η φετινή χρονιά στην ΑΕΚ, η οποία (πλην της αποταμίευσης από την είσοδο στους ομίλους του Champions League) έχασε… τα πάντα αγωνιστικά και συνάμα δεν είχε κανένα κέρδος ανέλιξης σε ατομικό επίπεδο.

Κάτι που ίσως να μην ισχύει στην περίπτωση του Μπάρκα. Ήδη, «Λύμπε» και Μανόλο Χιμένεθ έχουν πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να «τρέξουν» την ΑΕΚ της περιόδου 2019/20.

Ήδη, ο Γκάλο αποτελεί παρελθόν. Ήδη, ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του Μάριου Οικονόμου από την Μπολόνια και θα παραμείνει.

Οι Πόνσε και Μπογέ ήταν δανεικοί και αγύριστοι. Οι Τσόσιτς και Γιαννιώτας βρίσκονται σίγουρα «εκτός πλάνων» και έπεται συνέχεια μιας και φαντάζει τρομερά αμφιλεγόμενο στην πιάτσα, η ΑΕΚ να δώσει ένα εκατομμύριο για το 50% των δικαιωμάτων του Αλέφ.

Όπως αναφέρει όμως το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», αυτά είναι τα γνωστά θέματα που έχει ο «Δικέφαλος».

Συγκεκριμένα υπάρχουν ήδη αρκετά νέα, που απασχολούν, με τις τελευταίες πληροφορίες να… μιλούν για την πρόθεση της «Ένωσης»να βγάλει στην βιτρίνα τόσο τον Μάρκο Λιβάια όσο και τον Νίκλας Χουλτ.

Ο πρώτος που αγοράστηκε πριν ένα καλοκαίρι από την Λας Πάλμας έβγαλε τη χρονιά με 38 ματς, 12 γκολ και 8 ασίστ. Πάντως, το τελευταίο 3μηνο (και στον τελικό με τον ΠΑΟΚ) ήταν «αόρατος».

Σε συνδυασμό με την άστατη εξωγηπεδική ζωή του και την ικανότητα του ατζέντη του, Φεντερίκμο Παστορέλο, οι «κιτρινόμαυροι» είναι ανοιχτοί σε οιαδήποτε ενδιαφέρον.

Στα 26 του και με την ΑΕΚ να έχει αναστήσει την καριέρα του υφίσταται ένα timing πρόσφορο για πώληση.

Ο δεύτερος με συμβόλαιο μέχρι το 2020 και φέτος δεν «έψησε» με τις επιθετικές του ικανότητες (38 ματς – 2 ασίστ) και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ελντερ Λόπες φαντάζει πολυτέλεια να ΄ναι στον πάγκο με συμβόλαιο που αγγίζει τις 300.000 ευρώ.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.