ΑΕΚ: Ο τρόπος που θα αποκτήσει τον Βράνιες και η στάση του Αραούχο για ΑΕΚ που θέλει, αλλά…

206
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÁÏÕÓÔÑÉÁ ÂÉÅÍÍÇÓ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ ÁÑÁÏÕ×Ï(Á) ËÉÂÁÃÉÁ(Ê) ÂÑÁÍÉÅÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Advertisement

Στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Ογκνιέν Βράνιες για την ΑΕΚ, η οποία φαίνεται πως είναι η μοναδική ομάδα αυτή τη στιγμή που ενδιαφέρεται για τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό. 

Η απόκτηση ενός στόπερ θεωρείται δεδομένη για την «Ένωση», η οποία αναμένεται να κινηθεί για τον δανεισμό του πρώην διεθνή άσου και στη συμφωνία θα φροντίσει να υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. 

Την ίδια στιγμή, από την Ισπανία προέκυψαν διάφορα δημοσιεύματα όσον αφορά τον Σέρχιο Αραούχο. Η Λας Πάλμας φέρεται να ξέκοψε την προοπτική δανεισμού του Αργεντινού επιθετικού, ενώ παράλληλα φαίνεται πως ξεκινάει τις όποιες συζητήσεις από τα 10 εκατ. ευρώ (που με την αφορία θα εκτοξευτεί το ποσό στα 15 εκατ. ευρώ)! 

Αποτέλεσμα εικόνας για βρανιες αραουχο

Κάπως έτσι οι «κιτρινόμαυροι» είναι αναγκασμένοι να εξετάσουν άλλους στόχους για την ενίσχυση της επίθεσης, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Μανόλο Χιμένεθ να καλούνται να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο «εκλεκτός». 

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο Αραούχο δεν ήταν αρνητικό στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ, αλλά ο πρόεδρος της Λας Πάλμας δεν δείχνει να αλλάζει με τίποτα την άποψή του επί του θέματος.

Πηγή: sportfm.gr

Advertisement