...

ΑΕΚ -Άρης: Σε σοκ ο Δικέφαλος – Έρχεται μεγάλη τιμωρία

Τα δημοσιεύματα και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, ενδεχομένως να είναι αρκετές για να ενεργοποιηθεί η Αθλητική Δικαιοσύνη. Οι ποινές που προβλέπονται για την ΑΕΚ σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν όσα ισχυρίζονται οι Θεσσαλονικείς.

ΑΕΚ – Άρης η επόμενη μέρα! Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και τα όσα καταγγέλει η ΠΑΕ Άρης, είναι πολύ πιθανό η αναμέτρηση να συνεχιστεί και στα Αθλητικά Δικαστήρια.

Οι Θεσσαλονικείς με ανακοίνωση τους, αναφέρουν οτι τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης, όσο και ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Νιαρχάκος, δέχθηκαν απειλές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Εν αναμονή της έκθεσης του παρατηρητή αγώνα, όσο και εκείνης της Αστυνομίας, προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες.

Δεν αποκλείεται πάντως να ενεργοποιηθεί αυταπάγγελτα ο Αθλητικός Εισαγγελέας από τα όσα δημοσιεύθηκαν στα ΜΜΕ.

Βαριές ποινές στην ΑΕΚ

Αν και εφόσον η υπόθεση φτάνει στη δικαιοσύνη και ο Άρης αποδείξει τα όσα ισχυρίζονται οι άνθρωποι του, οι ποινές θα είναι «βαριές» τόσο για τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, όσο και για την ίδια την ομάδα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απειλείται με χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, ενώ η Ένωση με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Ολα θα εξαρτηθούν, επαναλαμβάνουμε, αν η ιστορία φτάσει στην Αθλητική Δικαιοσύνη και η ΠΑΕ Άρης αποδείξει τα όσα καταγγέλει οτι συνέβησαν τόσο στο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, όσο κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν Μελισσανίδης – Καρυπίδης.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.