Αδιανόητο το ποσό που ζητάει η Λας Πάλμας για τον Αραούχο!

157
Advertisement

Tα δημοσιεύματα για την πιθανότητα επανασύνδεσης της ΑΕΚ με τον Αραούχο, δίνουν και παίρνουν σε Ελλάδα και Ισπανία. Δικαιολογημένα, καθώς υπάρχουν καπνός και φωτιά. Η Ένωση τον θέλει πίσω, εκείνος επιζητά την επιστροφή του στην περυσινή πρωταθλήτρια, ωστόσο στη Λας Πάλμας εξακολουθούν να επιμένουν σε ποσά που αντιστοιχούν σε διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων ευρώ.

Όχι, η ΑΕΚ δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, είτε για την αγορά, είτε για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Θα το έκανε ωστόσο, αν ήξερε ότι απέναντί της θα συναντούσε έναν συνομιλητή με λογικές απαιτήσεις. Κάτι που δεν ισχύει και το οποίο γνωρίζει από την πλευρά του Αραούχο, ο οποίος προσφάτως είχε νέα ενημέρωση ότι δεν παραχωρείται ως δανεικός.

Αποτέλεσμα εικόνας για αραουχο

Τα 10 εκατ. ευρώ που εξακολουθεί να απαιτεί ως… το καλύτερο που μπορεί να κάνει για τους ενδιαφερόμενους, ο ιδιοκτήτης της Λας Πάλμας Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, είναι ποσό απλησίαστο. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της ισπανικής ομάδας, αυτή είναι μια τιμή που εμπεριέχει γενναίο «σκόντο», βάσει της πραγματικής αξίας του ποδοσφαιριστή. Έτσι πιστεύει και έτσι πορεύεται.

Με αυτά τα δεδομένα, η επιστροφή του Αραούχο στην ΑΕΚ, φαντάζει ως αδύνατη. Τώρα, αν στην πορεία ο Ραμίρεθ δείξει περισσότερο διαλλακτικός και δώσει στην πλευρά του παίκτη την εντύπωση ότι παραχωρείται με χρήματα που η Ένωση μπορεί να πλησιάσει, έχει καλώς. Μέχρι τότε, οι δυσκολίες για deal, βάσει των οικονομικών δεδομένων της ΑΕΚ, θα είναι αξεπέραστες.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement