Παναθηναϊκός: Η… επιστροφή Παππά και η απάντηση του μάνατζερ

0

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του διεθνή αθλητή μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την ομάδα. Όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα tweet του μάνατζερ του Παππά. Συγκεκριμένα το μήνυμα του στα Αγγλικά ανέφερε: «Μια μεγάλη επιστροφή ετοιμάζεται» και το συγκεκριμένο «τιτίβισμα» το συνόδευσε και με πράσινες μπάλες.

Όπως είναι λογικό προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και πολλά σχόλια. Μέσα στις διάφορες ερωτήσεις, ήταν και αυτή του Άγγελου Τσάμη, με τον Νίκο Σπανό να απαντάει: «Κάποιος που κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είχε μείνει στην ομάδα του το καλοκαίρι. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά…» και πολλοί θεώρησαν ότι και με το συγκεκριμένο tweet «φωτογραφίζει» ξεκάθαρα τον Νίκο Παππά.

Ωστόσο, ο ίδιος ο ατζέντης του παίκτη, βλέποντας την όλη κουβέντα που έχει ανοίξει, έσπευσε στη συνέχεια να ξεκαθαρίσει, αναφέροντα: «Τα tweets στα αγγλικά είναι για διεθνείς εξελίξεις, για κάτι εντός των τειχών θα χρησιμοποιούσα την ελληνική… Εξάλλου τέτοια θέματα δεν βγαίνουν στα Twitter».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here