Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα που «ανάβει» φωτιές για τον Γιαννακόπουλο

0

Το δημοσίευμα της Καθημερινής για το γήπεδο στον Βοτανικό έχει «ανάψει» φωτιές και προκαλεί ένα εύλογο ερώτημα. Ποιος εκπροσωπεί την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην υπόθεση;

Μάλιστα, «πράσινο» σάιτ σχολιάζει: «Το δημοσίευμα της «Καθημερινής» που έφερε στο προσκήνιο τα δεδομένα και τις εξελίξεις για το πρότζεκτ του Βοτανικού αναφέρεται και στο γήπεδο μπάσκετ, το οποίο θα χτιστεί σε γειτονικό οικόπεδο και εκτός της Διπλής Ανάπλασης, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στο Προεδρικό Διάταγμα.

Για την χωρητικότητά του δεν υπάρχει κάποια αναφορά, όμως τονίζεται πως το κόστος του θα είναι κοντά στα 20 εκ. ευρώ και η χρηματοδότηση θα προέλθει από ιδιώτη. Παράλληλα, ο Δήμος θέλει να είναι πολυλειτουργικό, ενώ είναι ξεκάθαρο πως ούτε αυτό θα ανήκει στον Σύλλογο.

Εύλογα λοιπόν δημιουργείται το ερώτημα για το ποιος εκπροσωπεί την «πράσινη» ΚΑΕ σε όλες αυτές τις συζητήσεις. Την στιγμή που οι μετοχές εξακολουθούν να ανήκουν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αν κι αυτός έχει θέσει την ΚΑΕ προς πώληση, φαίνεται πως κανένας άλλος δεν έχει την δικαιοδοσία να συμμετάσχει στις κουβέντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here