Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με τον τεχνικό διευθυντή

1

Λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε και το «διαζύγιό» της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή Τσάβι Ρόκα.

Όπως συνέβη και με την απόλυση του Πογιάτος πριν από ημέρες, έτσι και το «διαζύγιο» στον Ρόκα γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος πήγε στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί και ανακοίνωσε προσωπικά στον ίδιο τον Ισπανό την απόφαση της διοίκησης. Έτσι, πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή, δίνοντας προτεραιότητα στην αγορά της κεντρικής Ευρώπης.

Ωστόσο, μπορεί οι «πράσινοι« να εμπλουτίζουν τη λίστα τους για τον διάδοχο του Τσάβι Ρόκα, αλλά δεν θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με το κενό του οποίου δεν πρόκειται να καλυφθεί άμεσα. Ο Παναθηναϊκός εμπλουτίζει καθημερινά τη λίστα με τους υποψήφιους από όλη την Ευρώπη, αν και η τελική επιλογή δεν θα γίνει νωρίτερα από τα τέλη Νοεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες από την καθημερινή αθλητική εφημερίδα Sportday.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΝΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here