Μπαλτάκος: Τι είπε για Ολυμπιακό

0

Ο νομικός εκπρόσωπος, Τάκης Μπαλτάκος, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στη γνωστή υπόθεση του ΠΑΟΚ και την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε... «Το CAS αποφάσισε να επιστραφεί η υπόθεση στην επιτροπή εφέσεων, λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να εκδικαστεί με την ελληνική νομοθεσία και να κριθεί η υπόθεση στη ουσία. Τώρα που ορίστηκε η επιτροπή εφέσεων, όταν συγκροτηθεί, θα καλέσει τον ΠΑΟΚ εφαρμόζοντας την απόφαση του CAS. Τι είχε πει το CAS; Πάρτε την απόφαση πίσω και δικάστε στην ουσία. Αυτό που ζητούσαμε εμείς. Από εκεί και πέρα, λέμε ότι όταν μπαίνει κάποιος στην ουσία δεν υπάρχει υπόθεση. Είναι αναμενόμενο, διότι δεν υπήρξε ποτέ πολυιδιοκτησία» ανέφερε ο κ. Μπαλτάκος, ενώ σε ερώτηση για την αντίδραση του ΠΑΟΚ, αν η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων είναι αρνητική γι’ αυτόν, απάντησε:

«Ο ΠΑΟΚ θα πάει και πάλι στο CAS και θα κερδίσει εκεί. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό, είναι θεωρητικό. Η νομοθεσία Γεραπετρίτη λέει, εξάλλου, ότι η ποινή επιβάλλεται στην αγωνιστική περίοδο που διαπιστώνεται η παράβαση. Αν διαπιστωθεί το καλοκαίρι μόνο τότε πάει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αρα τον Νοέμβριο η επιτροπή εφέσεων, ας πούμε ότι διαπιστώνει παράβαση, είναι από το περσινό πρωτάθλημα. Αυτό που λέει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει. Και γιατί λέει για επτά βαθμούς, μπορεί να είναι πέντε. Μην ακούτε την προπαγάνδα του Ολυμπιακού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here