Απίστευτη επιστολή της Euroleague στον Παναθηναϊκό

0
EUROLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)

Σύσσωμη η μπασκετική Ευρώπη ασχολείται με το πρωτόκολλο της Euroleague αυτές τις μέρες, την μετάθεση των αγώνων και την αφαίρεση των 20-0 από τις προβλεπόμενες τιμωρίες. Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, μάλιστα, ανέφερε το απόγευμα της Τετάρτης (14/10) πως θα έρθει σε επαφή με τις ομάδες – μετόχους, για να διορθωθούν τα όποια λάθη.

Λίγο αργότερα, η Euroleague θέλησε να δείξει πως ακολουθεί κατά γράμμα τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού και είναι ιδαίτερα αυστηρή. Γι’ αυτό και έστειλε μια απίθανη επιστολή στο «τριφύλλι», με αφορμή το ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Σε αυτή την επιστολή αναφέρεται πως παραβιάστηκαν οι κανονισμοί και τα μέτρα κατά του κορονοϊού, διότι στον πάγκο της ομάδας ήταν 18 καρέκλες, ενώ έπρεπε να είναι 16! Οι άνθρωποι της λίγκας προχώρησαν και σε δεύτερη παρατήρηση προς τους «πράσινους»: στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν δημοσιογράφοι και ορισμένοι από αυτούς δεν έκαναν σωστή χρήση της μάσκας.

Η Euroleague, λοιπόν, σε μια ιδιαίτερα τεταμένη περίοδο, την ώρα που τα… πυρά όλων στρέφονται προς της ηγεσία της λίγκας, έστειλε την παραπάνω επιστολή στο «τριφύλλι», ζητώντας του να είναι πιο προσκετικό στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here