Ντάνι Πογιάτος: Παρασκήνιο – Γιατί μετάνιωσε ο Ισπανός – Τι είπε στον Ρόκα

0
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)

Η ήττα από τον Άρη μέσα στο ΟΑΚΑ έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τη θέση του Ντάνι Πογιάτος (αλλά και του Τσάβι Ρόκα) στον Παναθηναϊκό. Από ό, τι φαίνεται ο τεχνικός των «πράσινων» έχει μετανιώσει που άφησε τον Φεντερίκο Μακέντα στον πάγκο και δεν τον χρησιμοποίησε στη βασική ενδεκάδα.

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», «για μια επιλογή μετανιώνει ο Πογιάτος μετά το ματς με τον Άρη, σύμφωνα με όσα έλεγε στον Ρόκα και τους συνεργάτες του στο Κορωπί. Την απόφαση να αφήσει στον πάγκο τον Μακέντα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έλεγε ότι έκανε λάθος καθώς, ειδικά στο 4-2-3-1 που επέλεξε ως σχηματισμό, ο Ιταλός μπορεί να αποδώσει πολύ καλά ως κρυφός επιθετικός πίσω από τον Καρλίτος. Συνεπώς, στο ματς με τον ΟΦΗ θεωρείται βέβαιο ότι θα συνυπάρξουν εκ νέου στο αρχικό σχήμα τα δύο βαριά όπλα της «πράσινης» επίθεσης».

Αυτό, βέβαια, θα φέρει το ερώτημα για το σύστημα που θα επιλέξει ο Πογιάτος, καθώς και οι δύο παίκτες δυσκολεύονται να παίξουν στα άκρα. Είναι δύο ποδοσφαιριστές που νιώθουν και αποδίδουν καλύτερα μέσα στην περιοχή ή τουλάχιστον όχι στα πλάγιά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here