Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι τρεις προπονητές για… αντί-Πογιάτος

0
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι περίεργη. Και πως να μην είναι όταν το «τριφύλλι» έχει πάρει 1 βαθμό σε 3 παιχνίδια. Η διοίκηση φαίνεται να του δίνει χρόνο να αναστρέψει την κατάσταση, αλλά αν τα αποτελέσματα συνεχιστούν έτσι μετά από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, τότε όλα είναι πιθανά. Εδώ και μέρες έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα για την αντικατάσταση του Πογιάτος.

Στο θέμα αναφέρεται η εφημερίδα Livesport: «Και ο Μανόλο Χιμένεθ πλέον στα δημοσιεύματα ως υποψήφιος μετά τον Γιάννη Αναστασίου και εκείνο το απίθανο δημοσίευμα στο Ισραήλ που αποθέωνε τον Δώνη και ανέφερε ως υποψήφιο τον Σάββα Παντελίδη (!!!)».

Εν τω μεταξύ, επιστροφή στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης υπήρξε για τους «πράσινους» μετά το ρεπό της Τρίτης με τους παίκτες του «τριφυλλιού» να ενημερώνονται από τον πίνακα ανακοινώσεων πως το προγραμματισμένο ρεπό για το Σάββατο έχει κοπεί και αντ’ αυτού θα υπάρξει κανονικά προπόνηση.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός αρχικά στο πρόγραμμα που είχε τοποθετηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων για αυτή την εβδομάδα είχε προγραμματισμένο ρεπό τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Την Τετάρτη όμως αυτό είχε αλλάξει και πλέον ισχύει μόνο το ρεπό της Κυριακής και το Σάββατο θα γίνει κανονικά προπόνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here