Αγοράζει ελληνική ομάδα ο Αλαφούζος

0

Είναι κάτι που ακούγεται εδώ και καιρό, ενώ τώρα υπάρχει δημοσίευμα που αναφέρει ότι η υπόθεση έκλεισε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportstonoto.gr, ολοκληρώνεται η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άνθρωπος του Γιάννη Αλαφούζου παίρνει επί της ουσίας – ως αλλοδαπή ίσως εταιρία – τυπικά στα χέρια του την ομάδα, που κρατάει το όνομά της, θα πάρει παιδιά από τις Ακαδημίες των «πράσινων» προς αξιοποίηση (σαν να ήταν ο Παναθηναϊκός Β‘), ενώ προπονητής θα είναι ο Ηλίας Φυντάνης.

Ο Ασπρόπυργος έχει δηλωθεί κανονικά στην Football League και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Νότιου Ομίλου. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα είναι «παρών» σε διοικητικό επίπεδο – θα είναι ο άνθρωπος, το «μάτι» του Αλαφούζου στην ομάδα. Σε σχέση με παλιούς «πράσινους» που θα ενεργοποιηθούν, το σάιτ αναφέρει ότι ο Γιόζεφ Βάντσικ και ο Γιάννης Καλιτζάκης θα είναι συνεργάτες του Ηλία Φυντάνη στο τεχνικό τιμ.

Το σάιτ είχε γράψει και για τον μάνατζερ Στράτο Φαφαλιό, ότι θα κινεί τα νήματα στον νέο Ασπρόπυργο. Αλλά τελικά ο ίδιος επικοινώνησε μαζί τους και διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη νέα προσπάθεια είναι και στηρίζει και ο Δήμος του Ασπροπύργου, δηλαδή η οικογένεια Μελετίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here