Ποστάρισμα-«φωτιά» Γιαννακόπουλου για Πρίντεζη (pic)

1

Η πρόσφατη ανάρτηση του Γιώργου Πρίντεζη για το «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια» έχει προκαλέσει σάλο και μεγάλη συζήτηση. Ορισμένοι τάχθηκαν υπέρ, ενώ άλλοι εξέφρασαν ανοιχτά τη διαφωνία τους για το συγκεκριμένο σύνθημα.

Ο Πρίντεζης φαίνεται να βρήκε σύμμαχο στο πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που έκανε ανάρτηση για το θέμα στο Instagram. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού έγραψε σε story που δημοσίευσε στο Instagram: «Γράφ’ τους στ’ @δια σου Γιώργο… Μόνο οι κρυφόπ@στες σε κράζουν!».

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση

Να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απασχόλησε ξανά με ανάρτησή του σήμερα αφού απάντησε σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό. Μπορεί ο κ. Γιαννακόπουλος να αποτελεί παρελθόν για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν μπορούν να φανταστούν τον «Εξάστερο» χωρίς την παρουσία του. Η διαχείριση του τμήματος έχει ανατεθεί στους Τριαντόπουλο, Αλβέρτη και Διαμαντίδη, ενώ ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του «Εξάστερου» έχει βάλει πωλητήριο στο μπασκετικό τμήμα, ορίζοντας ως τιμή πώλησης τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Παρά τα παραπάνω δεδομένα, πολύς κόσμος του «τριφυλλιού» ελπίζει πως μια μέρα ο Γιαννακόπουλος θα επιστρέψει. Ερωτηθείς γι’ αυτό στο Instagram, ο «DPG» ήταν απόλυτος, καθιστώντας σαφές για ακόμη μία φορά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επανεμπλακεί στην ομάδα. Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστήριξε ότι θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό «όταν… ο ήλιος βγει από την δύση». Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ συνεχίζει να εκδηλώνει την αγάπη του για τον σύλλογο, υποστηρίζοντας ότι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Δείτε τις αναρτήσεις

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here