«Καυτή» αποκάλυψη για Σλούκα και… Γιαννακόπουλο

0

Αν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποτραβηχτεί από τα κοινά του Παναθηναϊκού, επιχείρησε το «κόλπο γκρόσο» της τελευταίας στιγμής με «κλοπή» του Κώστα Σλούκα πριν να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το «Φως», επιχείρησε να πάρει τον παίκτη πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό και να τον κάνει «δώρο» στο «τριφύλλι».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο διεθνής γκαρντ ήταν αρνητικός αφού ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όπως είχε συμφωνήσει. Πιο συγκεκριμένα, και πάντα με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ – ο οποίος έχει αποτραβηχτεί από τα δρώμενα της ομάδας η οποία «τρέχει» με τα έσοδά της και είναι προς πώληση- λίγο πριν υπογράψει ο Σλούκας στον Ολυμπιακό έκανε πρόταση στον Έλληνα διεθνή γκαρντ, θέλοντας να τον κάνει «δώρο» στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, θα πλήρωνε, όπως πρότεινε, μπροστά όλο το συμβόλαιό του για να τον πείσει να γίνει το μεγάλο «μπαμ». Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού αρνήθηκε τελικά την προσφορά του Παναθηναϊκού. Όπως αναφέρει το «Φως» δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε αυτό, καθώς ακόμα τρεις φορές στο παρελθόν έχει αρνηθεί τους «πράσινους» και μάλιστα την πρώτη είχε πει γραπτώς πως «δεν είναι σοβαρά πράγματα να γίνονται προτάσεις μέσα από πρωτοσέλιδα εφημερίδων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here