Γιώργος Σαββίδης – Instagram: Νέο μήνυμα από τον υιό (pics)

0

Το μέλος της Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε το στίγμα των σκέψεων του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό. Όπως ανέφερε στο πρώτο μήνυμά του: «Ακόμη και οι καλύτεροι άνθρωποι έχουν τα όρια τους. Μην προσπαθήσει να φτάσεις σε αυτό το σημείο, γιατί ακόμη και οι καλύτεροι άνθρωποι είναι επίσης και οι πιο τρομακτικοί, όταν έχουν γίνει πολλά».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Η πρώτη επανάσταση είναι όταν αλλάζεις την σκέψη σου», με τον Γιώργο Σαββίδη να προσθέτει πως «Το πρώτο βήμα έγινε, το δεύτερο είναι καθ’ οδόν».

Εκείνο που απορρέει από το περιβάλλον της διοίκησης Σαββίδη είναι πως επίκειται ένα «καυτό» καλοκαίρι ριζικών αλλαγών στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, προμηνύοντας εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Από την οργάνωση μέχρι τη στελέχωση. Όπως έχει ειπωθεί και δια στόματος Ιβάν Σαββίδη, όλοι ανεξαιρέτως βρίσκονται υπό αξιολόγηση και αναμένονται σύντομα αποφάσεις.

Η περσινή χρονιά, όπως κι αν εξελίχθηκε, είναι σαφές πως φαντάζει διδακτική για τους Θεσσαλονικείς, με τον Γιώργο Σαββίδη να εμφανίζεται αποφασισμένος να οδηγήσει εκ νέου την ομάδα στις επιτυχίες.

Το γεγονός ότι έχει επιλέξει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την κατάσταση, δεν μεταφράζεται από το περιβάλλον του ως αποδοχή και εφησυχασμός, με τους ασπρόμαυρους να βρίσκονται επί ποδός!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here