Κυριάκος Κυριάκου: Αιχμηρή ανακοίνωση κατά Κούγια

0

Σήκωσε το… γάντι ο Κυριάκος Κυριάκος και απάντησε στον Αλέξη Κούγια.

«Το ότι αναγνώρισε τον εαυτό του πίσω από τις χθεσινές μου δηλώσεις, είναι μια αυταπόδεικτη ενοχική προσέγγιση για την συμπεριφορά του απέναντι σε ομολόγους του στην Λίγκα», ανέφερε μεταξύ άλλων το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έπειτα από τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση

«Σχετικά με κάποιες δηλώσεις του κ. Κούγια με επαναλαμβανόμενο ύφος, θέλω να του επισημάνω τα εξής:

Ο ίσκιος του καθενός μεγαλώνει και βαραίνει με την αξιοπρέπεια, την ηθική, τη συνέπεια λόγων και έργων, τον σεβασμό ακόμη και σε αντίθετες γνώμες. Ο υπαινιγμός ότι όποιος έχει λεφτά να αγοράσει μια ομάδα έχει και αντίστοιχα μεγαλύτερο ίσκιο, είναι το ίδιο ρατσιστικός με τον υπαινιγμό ότι επειδή κάποιος είναι για παράδειγμα κοντός, δεν δικαιούται να ομιλεί.

Ο κ. Κούγιας είναι μάλλον ένας κορυφαίος ποινικολόγος, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κρίνεται μόνο για την νομική του κατάρτιση. Κρίνεται και για την επικοινωνιακή του επάρκεια, που -αν θέλει την επαγγελματική μου άποψη- υπολείπεται ακραία της νομικής του.

Το ότι αναγνώρισε τον εαυτό του πίσω από τις χθεσινές μου δηλώσεις, είναι μια αυταπόδεικτη ενοχική προσέγγιση για την συμπεριφορά του απέναντι σε ομολόγους του στην Λίγκα.

Δεν φιλοδοξώ να «μεγαλώσω τον ίσκιο μου» με προσωπικές κόντρες, το απέφυγα συνειδητά 21 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μετά τη σημερινή διευκρίνιση, σκοπεύω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο
».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here