Γιαννακόπουλος συνέντευξη Τύπου: Τι θα πει και γιατί θα ξεσπάσει

0

Την Τρίτη, 9 Ιουνίου στις 13:30, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να παραχωρήσει την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου. Μάλιστα, ήδη έχει υπάρξει μια αναβολή, αλλά ο θόρυβος παραμένει… Ειδικά από τη στιγμή που βγήκαν στην επιφάνεια- και δημοσιεύτηκαν- αποσπάσματα από την εισαγωγή των όσων θα πει!!!

Η αλήθεια είναι ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον αυθορμητισμό μου και τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, δεν μας αφήνει ποτέ να βαρεθούμε. Και πιθανότατα, αν κρίνουμε από το απόσπασμα της εισαγωγής της ομιλίας του που διέρρευσε σε ηλεκτρονικά media, η συνέντευξη Τύπου αναμένεται εκρηκτική.

Τι έχει διαρρεύσει λοιπόν; Ότι στην αρχική του τοποθέτηση, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα κάνει λόγο περί «σεναρίων επιστημονικής φαντασίας» από πλευράς ΜΜΕ και όχι μόνο…

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που έχει ως σκοπό να αναφέρει ο Δ.Γιαννακόπουλος έχουν να κάνουν σχετικά με όσα ειπώθηκαν αλλά και γράφτηκαν («έχω ακούσει κι έχω διαβάσει» όπως γράφει χαρακτηριστικά) ως εξής:

-Περί αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό λόγω κακών σχέσεων με τους οργανωμένους

-Περί αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό επειδή θα χρειαστεί φέτος να βάλει χρήματα

-Περί διαφωνίας του με τους παίκτες για την απόδοση του 65 ή του 80% των συμβολαίων τους.

-Περί τσακωμού του με τον Καλάθη με αφορμή κάποιες εξωγηπεδικές συνήθειες του αρχηγού της ομάδας…

-Περί οικονομικής του αδυναμίας και πρόθεσής του να ρίξει το μπάτζετ της επόμενης σεζόν…

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτά που διέρρευσαν αφορούν την εισαγωγή του Γιαννακόπουλου στην συνέντευξη Τύπου. Άρα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο για το τι θα πει μετά. Αλλά κυρίως επειδή ο τρόπος με τον οποίο σκοπεύει να αρχίσει είναι αιχμηρός κι επιθετικός.

Αλλά σίγουρα προκαλεί και απορίες. Το γεγονός της πρόθεσης πτώσης του μπάτζετ για την επόμενη σεζόν ήταν κάτι στο οποίο επέμεναν και άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος. Όχι ιδιωτικά. Αλλά μιλώντας ή γράφοντας δημόσια.

Όταν, λοιπόν, υπάρχει ένα τέτοιο δείγμα, τότε καταλαβαίνουμε την αγωνία των περισσοτέρων για την επόμενη μέρα της ομάδας. Επομένως και ανυπομονησία για τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη.

Η συνέντευξη θα είναι- όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- εφ’ όλης της ύλης και όχι μόνο για την ομάδα μπάσκετ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here