Αυτός θα είναι ο επόμενος ηγέτης του Παναθηναϊκού

0

Το σίριαλ Νικ Καλάθη καλά κρατεί αφού, αν και φαίνεται ότι ο νυν αρχηγός του Παναθηναϊκού θα αποχωρήσει από την ομάδα, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Παρόλα αυτά, η ομάδα κάνει τα σχέδια της για τη νέα σεζόν όπου προπονητής θα είναι ο Γιώργος Βόβορας, ενώ όλοι περιμένουν τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού θα μιλήσει την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 14:00 όταν και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου από τα κεντρικά γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ. Σε αυτή τη συνέντευξη αναμένεται να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Όπως και να έχει πάντως, δημοσιεύματα αθλητικών σάιτ αναφέρουν ότι αν ο Καλάθης τελικά αποχωρήσει από τον σύλλογο, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι αυτός στον οποίο θα δοθεί το χρίσμα ως νέος αρχηγός του «τριφυλλιού».

Ο Παπαπέτρου είναι πλέον στα 26 του, έχει διεθνή εμπειρία, έχει κάνει το πέρασμα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό -μια επιλογή που έχει τις ευνόητες δυσκολίες- και οι ιθύνοντες των «πράσινων» θεωρούν ότι έχει όλα τα φόντα να σηκώσει το βάρος της θέσης του αρχηγού στο «τριφύλλι». Πολλοί, άλλωστε, είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι με τις εμφανίσεις του και τη συνολική του παρουσία μέσα σε αυτή την ιδιαίτερη σεζόν, «καπάρωσε» την άτυπη θέση του υπαρχηγού στην ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here