Το επικό σχόλιο Ιωαννίδη για τον τελικό του Silver Award (video)

0

Μετά τη νίκη της Μαρίας από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, ήρθε η ημέρα του Σταυρή και του Δημήτρη από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Οι κουζίνες για μία, ακόμη, ημέρα πήραν φωτιά και οι δύο μάγειρες του MasterChef 4 πάλεψαν να περάσουν στην επόμενη φάση της Silver Award.

Λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έθεσε στον Δημήτρη ένα δίλημμα: Τι θα γίνει εάν πάει στον τελικό της Silver Award με την Μαρία. «Θα είναι δύσκολος ο τελικός, αν υπάρξει αυτή η περίπτωση. Αν είμαστε μακριά, οκ. Αν είμαστε κοντά, κάποιος δεν θα βγάλει πιάτο», είπε ο παίκτης του MasterChef 4.

«Oποιος κι αν κερδίσει, μαζί θα τα φάνε» σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης. Από την πλευρά της, η Μαρία είπε: «Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου, θα χρησιμοποιήσω όλα μου τα όπλα για να κερδίσω τον Μπέλλο. Ο Δημήτρης είναι αντίπαλος μου, δεν θέλω να τον βλέπω ως αντίπαλο γιατί έχω άλλους αντιπάλους να βγάλω, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα μαγειρέψω μαζί με τον Δημήτρη. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλός αντίπαλος, οπότε θα βάλω όλα τα δυνατά μου όπλα για να κερδίσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here