Γιόσιπ Μίσιτς: Τι συμβαίνει με την Σπόρτινγκ (video)

0

Με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ για την τρέχουσα σεζόν είναι ο Κροάτης χαφ, Γιόσιπ Μίσιτς. Πρόκειται για τον μοναδικό δανεισμό των «ασπρόμαυρων». Η αλήθεια είναι το DEAL με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει περάσει από πολλά στάδια, είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα και τον παίκτη, αλλά με την πανδημία του κορονοϊού όλα έχουν «παγώσει».

Από την στιγμή που στην Ελλάδα όλα είναι ανοικτά αναφορικά με την κατάληξη του φετινού πρωταθλήματος θα χρειαστεί να παραταθεί η περίοδος δανεισμού του Κροάτη μέσου, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες συμφώνησαν για την επέκταση του ως τις 31 Ιουλίου. Η παράταση του δανεισμού συνδέεται με το ζήτημα του χρονικού ορίου και της προθεσμίας ως τις 31 Μαΐου που έχει ο ΠΑΟΚ για να ενεργοποιήσει τη ρήτρα εξαγοράς (2 εκατομμύρια ευρώ) του Μίσιτς.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν οι Πορτογάλοι, οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προσπαθήσει να φτάσουν σε μια συμφωνία με την Σπόρτινγκ για τον Κροάτη μέσο, αλλά το μοναδικό εμπόδιο αποτελεί ο τρόπος πληρωμής της ρήτρας. Όπως γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις εξαγοράς ρήτρας το ποσό δεν καταβάλλεται εφάπαξ, με τους ανθρώπους των δύο συλλόγων να είναι σε συζητήσεις για το χρονικό διάστημα της πληρωμής των 2 εκατ. ευρώ.

Ουσιαστικά, με όλα τα προαναφερθέντα δεδομένα, ο ΠΑΟΚ δεν κινδυνεύει να χάσει τον Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος θέλει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και έχει ήδη συμφωνήσει και υπογράψει προσύμφωνο συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here