Το επόμενο μεγάλο DEAL εκατομμυρίων του Ολυμπιακού

0

Άπαντες γνώριζαν πως ο Ντάνιελ Ποντένσε ήρθε για να φύγει. Ένας παίκτης με τέτοια χαρακτηριστικά ήταν σχεδόν παράλογο να συνεχίζει να αγωνίζεται στην Ελλάδα. Βέβαια, όσο καλός και να είναι ένας παίκτης, π.χ. σαν τον Ποντένσε, εάν δεν έχει τον κατάλληλο μάνατζερ δεν μπορεί να πάει πουθενά. Γι’ αυτό είχε φροντίσει να έχει σε αυτή την θέση έναν από τους κορυφαίους και δικτυωμένους, τον Ζόρζε Μέντες. Ο συμπατριώτης του, όπως τον έφερε στον Ολυμπιακό, τόσο εύκολα τον πήγε στην Γουλβς.

Έτσι γίνονται οι δουλειές στον σύγχρονο ποδοσφαιρικό κόσμο. Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί και καιρός για «δέσιμο». Πόσο μάλλον όταν ο ατζέντης είναι ο Ζόρζε Μέντες, ο απόλυτος business man στον μανατζαρέικο χώρο.

Η δουλειά του Μέντες είναι να γεννά Ποντένσε και αφού μεγαλώνουν να τους πηγαίνει εκεί που πρέπει. Τέτοια περίπτωση φαίνεται να είναι ο Ζοσέ Σα. Πριν λίγες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα από την Ισπανία, τα οποία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μπέτις για τον φύλακα-«άγγελο» του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ανδαλουσιανοί εξετάζουν τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, αφού και πέρυσι, πριν οι «ερυθρόλευκοι» ενεργοποιήσουν το buy-out που υπήρχε από την Πόρτο, είχαν μπει πολύ δυνατά στη διεκδίκηση του, χωρίς όμως να καταφέρουν να «σπάσουν» το προβάδισμα που είχε ο Ολυμπιακός για την αγορά του Πορτογάλου από τους «δράκους».

H εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Σα κόντρα στην Ρεάλ Μπέτις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ισπανικός σύλλογος αναμένεται να καταθέσει πρόταση 13 εκατομμυρίων για τον Σα, αλλά δεν είναι ποσό το οποίο θα συγκινήσει τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» κοστολογούν τον Σα τουλάχιστον 18 εκατομμύρια ευρώ και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να τον παραχωρήσουν για ποσό, το οποίο δεν είναι ενδεικτικό της αξίας του. Ωστόσο, το γεγονός πως ο Σα εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μέντες μπορεί να διευκολύνει όχι απλώς καταστάσεις, αλλά και να συνδράμει στο να φτάσουμε στα ποσά που θέλει ο Ολυμπιακός. Όπως άλλωστε έγινε και τον περασμένο Ιανουάριο με την πώληση του Ντάνιελ Ποντένσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here