Πήρε θέση η ΑΕΚ για… Παππά!

0

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Γιώργος Νικολάου δημοσίευμα που έκανε λόγο για επιθυμία της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Νίκο Παππά. Ο διευθυντής επικοινωνίας της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ μίλησε για Fake News.

Η ανάρτησή του αναφέρει: Βρισκόμαστε σε πόλεμο, έχουμε τις αγωνίες μας για την υγεία μας και για την επόμενη ημέρα, έχουν σπάσει τα νεύρα μας από την απομόνωση και την αφασία, περιμένουμε όλοι μας καθημερινά με αγωνία να πιάσουμε στην TV… Τσιόδρα, όπως στην Κατοχή περίμεναν με αγωνία να πιάσουν «Εδώ Λονδίνον» στο ραδιόφωνο, που έκρυβαν στο πηγάδι, και είπαμε να σιγήσουμε με τα γήινα.

Όμως, επειδή γράφονται και αναπαράγονται εσχάτως με ένταση και μέσα στην «ανομβρία» αθλητικών ειδήσεων διάφορα, να επισημάνουμε τούτο: Διαβάζετε αποκλειστικά, ειδικά αυτήν περίοδο, τα «Δελτία Τύπου» της ΑΕΚBC και των θεσμικών φορέων. Ούτε μεταγραφές, ούτε αποφάσεις, ούτε τίποτα.

Όχι άλλα… fake news. Moνάχα… good news στο εξής για το αντίδοτο στην πανδημία και το αντίδοτο στην αποτροπή (πιθανής) οικονομικής εξαθλίωσης της ζωής μας. Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω, εμείς μένουμε μέσα…

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…

ΥΓ: Το χεράκι ή τον αγκώνα μας στο στόμα, όταν φταρνιζόμαστε, στο φαρμακείο ή στο σούπερ, συνέλληνες. Και στη «Μετά Κορωνοϊού» εποχή αυτό. Νισάφι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here