Απίστευτο: Ο Καραπαπάς έφτασε στην εστία για να διαμαρτυρηθεί στον Τσαγκαράκη! (pics)

1

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν έξαλλοι την στιγμή του τραυματισμού του Σα και μάλιστα ο Κώστας Καραπαπάς έφτασε ως το τέρμα (!!!) για να διαμαρτυρηθεί στον Τσαγκαράκη!

Αν μη τι άλλο ασυνήθιστη εικόνα! Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού δεν περιορίστηκε στις διαμαρτυρίες εκτός της γραμμής του αγωνιστικού χώρου, αλλά την ώρα της διακοπής που προσφέρονταν οι πρώτες βοήθειες στον Σα μπήκε μέσα στο γήπεδο κι έφτασε ως την εστία. Εκεί, όπως και οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Τσαγκαράκη ζητώντας να δείξει κόκκινη στον Μουνιέ!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ναι γιατι ο Σα δεν ειναι για δοκιμάζεται στις ανοχες των Ελλήνων δηθεν διαιτητών. Τον χρειαζεται η ομαδα και για την Ευρώπη. Εκεί που τετοια σημερινα κουρσουμια της διαιτησιας και του var, δεν πρόκειται ουτε στους αγωνιστικούς χώρους να πατήσουν, και οχι να διαιτητευσουν. Αλλα οταν μπαινουν με άλλο σκοπό σαν διαιτητες, τι να περιμένεις; Δηλαδή σε κάποιους υποκριτες πείραξε η αντιδραση του Καραπαπά, και οχι το εσκεμμένο χτύπημα του Μουνιε; Ισως αυτοι να περιμεναν και καλυτερο στοχο και αποτελεσμα του Μουνιε, ετσι δεν ειναι; Γι αυτο και η δηθεν αντιδραση τους που την θεωρούν και δικαιολογημενη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here