Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος, επιτέθηκαν σε φίλο του!

0

Έξαλλος ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την απονομή του Λιγκ Καπ στον Παναθηναϊκό, η οποία σκιάστηκε από ένα άσχημο περιστατικό. Μία ομάδα από 50 οργανωμένους οπαδούς του τριφυλλιού που δεν παρακολούθησαν την αναμέτρηση και περίμεναν έξω από το γήπεδο, εισέβαλλε στον κλειστό του Αγίου Θωμά και χτύπησε ένα στενό του φίλο, ο οποίος καθόταν παραπλεύρως από τον ίδιο!

Η συγκεκριμένη ομάδα των 50 (μαυροφορεμένων) οπαδών δεν είχε παρακολουθήσει την αναμέτρηση λόγω της γνωστής αποχής και εισήλθε στο γήπεδο μετά την λήξη του τελικού, ενώ κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών σήκωσε ένα πανό που έγραφε: «Ο βασιλιάς στον θρόνο του κι εμείς εξόριστοι».

Κατά την διάρκεια των γενικών πανηγυρισμών, δύο εξ’ αυτών πλησίασαν ένα φίλο του Προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (με τον οποίο προφανώς είχαν προσωπικές διαφορές) και τον χτύπησαν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλος να είναι έξαλλος με το περιστατικό.

Κι όλα αυτά μετά από έναν τελικό στον οποίο οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν προκάλεσαν το παραμικρό επεισόδιο με την συμπεριφορά τους, δημιουργώντας υποδειγματική ατμόσφαιρα, δεδομένης της αντιπαλότητας με τον Ολυμπιακό και της κρισιμότητας του ματς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here