Ειρωνική απάντηση του SUPER 3 στην ανακοίνωση των Σ.Φ. ΠΑΟΚ

0

Μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ο SUPER 3, απάντησε στην χθεσινή ανακοίνωση των Σ.Φ. ΠΑΟΚ που αναφερόταν μεταξύ άλλων και στον τραγικό θάνατο του Βούλγαρου οπαδού, Τόσκο Μποζατζίσκι.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη αναφέρουν:

«Τις τελευταίες 15 μέρες συνειδητά επιλέξαμε να μη σχολιάσουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω από το θέμα του Τόσκο. Και αυτό γιατί θεωρήσαμε οτι ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ως ένδειξη σεβασμού προς αυτόν και την οικογένειά του.

Στον άγραφο κώδικα τιμής, οποιαδήποτε ένδειξη σεβασμού προς τον νεκρο πρέπει να είναι ευπρόσδεκτη και απολύτως σεβαστή και ας προέρχεται από αντιπάλους.

Αυτό είναι κανόνας παραμερίζοντας την οργή περικυκλωμένη από πληθώρα άλλων συναισθημάτων.

Ξεκινήσαμε λοιπόν να διαβάζουμε την ανακοίνωση που έδινε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τόσκο, τους οπαδούς της μπότεφ και τον κόσμο του Άρη.

Κοιταζόμασταν σαν χαζοι μεταξύ μας. << Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε οπαδούς και τα δυσάρεστα αποτελέσματα τους είναι ευθύνη των οπαδών που συμμετέχουν σε αυτές και δεν φταίει καμιά πολιτεία κανένας παράγοντας και κανένας δημοσιογράφος>>.

…Κάπου εδώ παθαίνεις το εγκεφαλικό και προσπαθείς απεγνωσμένα να σφυρίξεις για να δεις πόσο σημαντικό είναι και τι επιπτώσεις έχει στην υγεία σου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here