Τριανταφυλλόπουλος: «Σαββίδης και ΠΑΟΚ έχουν δίκιο»

0

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις καταγγελίες του Ολυμπιακού περί ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Ξάνθης από τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε: «Θεωρώ ότι ο Σαββίδης πρέπει να πει ένα ευχαριστώ στον Μαρινάκη γιατί του μαθαίνει πράγματα που δεν ξέρει καθώς έρχεται από άλλη χώρα. Ο Μαρινάκης έχει ΜΜΕ και δεν φαίνεται πουθενά εκτός από το ONE.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει σχέση με την Ξάνθη. Την ομάδα την έχουν δύο σοβαροί επιχειρηματίες και δεν έχουν ανάγκη τον Σαββίδη καθώς έχουν την δική τους οικονομική επιφάνεια. Όλα αυτά είναι ένας αντιπερισπασμός για όσα έγιναν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και όσα θα γίνουν στην συνέχεια. Δεν γίνεται να διαμαρτύρεται για όλους ο Ολυμπιακός, για όλους τους διαιτητές είτε είναι από την Ελλάδα, είτε από την Κίνα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το Νoor 1 είναι μία περιπέτεια, ο καθένας πρέπει να ασχοληθεί με την δική του ομάδα και όχι με του άλλου. Δεν έχω καμία σχέση ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλο αλλά θεωρώ ότι ο Ιβάν Σαββίδης και η πλευρά του ΠΑΟΚ είναι αυτή που έχει δίκιο στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στον Βαγγέλη Μαρινάκη έπρεπε να μην του επιτρέπεται να πλησιάσει ούτε σε γήπεδο τρίτης κατηγορίας, όχι στην Super League. Πιέσεις δέχονται όσοι δεν είναι αξιοπρεπείς και είναι ευάλωτοι, οι υπόλοιποι δεν έχουν πρόβλημα να φοβούνται για κάτι»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here