Γαβαλάς: «Πως θα γίνει το ΠΑΟΚ – Ξάνθη; Να κινηθούν άμεσα οι Αρχές»

0

Την άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων Αρχών με αφορμή το ρεπορτάζ του One Channel που υποστηρίζει ότι εταιρία συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη να έχει εξαγοράσει το προπονητικό κέντρο της Ξάνθης, ζήτησε ο Ολυμπιακός μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκου Γαβαλά, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Είναι να γελάει κανείς» του Sport24 Radio 103,3. 

Αρχικά, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μιλώντας στον Sport 24 Radio, αφού πρώτα ανέλυσε τα σχετικά στοιχεία του ρεπορτάζ του One Channel, έπειτα σημείωσε: «Θυμίζω ότι το Σάββατο πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Δεν ξέρω μετά από αυτά τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά πόσο είναι εφικτό να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές για να ελέγξουν αυτά τα στοιχεία».

Ακολούθως, σε ερώτηση για τον προσεχή αγώνα των δύο ομάδων, ανέφερε: «Το λέμε ευθέως. Υπό αυτές τις συνθήκες πώς θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ – Ξάνθη το Σάββατο; Να θυμίσω ότι το 2015, ο Εργοτέλης είχε καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας τον υποβιβασμό της Κέρκυρας λόγω παρένθετου προσώπου στη μετοχική της σύνθεση κάτι που έγινε».

Για το εάν ισχύει ο ίδιος νόμος: «Το καλοκαίρι η ΕΠΟ, εκτελεστική της Επιτροπή, προσπάθησε να αλλάξει την διάταξη του Νόμου που αφορά την πολυιδιοκτησια και ουσιαστικά να ανοίξει το δρόμο. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν τυχαίο αυτό τότε. Όλα αυτά τα βάζω στο τραπέζι. Είναι τροφή για σκέψη και επαναλαμβάνω πρέπει άμεσα να κινηθούν οι αρμόδιες Αρχές γιατί τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ONE είναι αποκαλυπτικά και σοβαρά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here