Αυγενάκης: «Εγώ δεν σφυρίζω πέναλτι και οφσάιντ»

0

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε στις 10:00 με ανθρώπους του Ολυμπιακού και συζήτησε για περίπου μια ώρα. Συγκεκριμένα το παρών έδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μώραλης, ο αντιπρόεδρος Κώστας Καραπαπάς όπως επίσης και η γενική διευθύντρια Λίνα Σουλούκου.

Ο κύριος Αυγενάκης μετά το τέλος της συνάντησης εξήγησε για ποιον λόγο δέχτηκε τους «ερυθρόλευκους» κι απάντησε και στα παράπονα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αυγενάκη:

«Είναι υποχρέωση της πολιτείας και της κυβέρνησης θεσμικά να ακούει τους πάντες. Συνεργαζόμαστε πολύ στενά με FIFA και UEFA και θέλουμε να εξυγιάνουμε το ποδόσφαιρο με τους θεσμικούς μας συνομιλητές. Εμείς δεν έχουμε καμία πρόθεση να καταστρατηγήσουμε τα όρια που μας παρέχει η νομοθεσία. Εγώ ούτε πέναλτι σφυρίζω, ούτε οφσάιντ. Έχω την υποχρέωση να ανταποκρίνομαι άμεσα. Με ευθύνη της προηγούμενης κυβέρνησης δεν υπάρχει πιστοποιημένο εργαστήριο για έλεγχο ντόπιγκ, αλλά γίνονται ενέργειες για να υπάρχει πιστοποίηση και να υπάρχουν έλεγχοι»

Εκτός του υφυπουργού μετά το τέλος της συνάντησης μίλησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Μώραλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη:

«Επισκεφτήκαμε τον κύριο υφυπουργό μαζί με την κα Σουλούκου και τον κύριο Καραπαπά σε συνέχεια της επιστολής που είχαμε κάνει πριν από 15 ημέρες και στην οποία είχαμε αναπτύξει τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε σχέση με τη λειτουργία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ η οποία κατά τη γνώμη μας δεν κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Τρεις ενότητες ήταν στην επιστολή μας, η μία αφορά τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, η άλλη αφορά το κομμάτι της λειτουργίας της ΚΕΔ και της διαιτησίας και η άλλη των κλήσεων για δηλώσεις παραγόντων. Αυτές είναι οι ενότητες, τις θέσαμε στον υφυπουργό αναλυτικά. Χαιρόμαστε και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί σε συνέχεια της επιστολής είδαμε να παρεμβαίνει η FIFA και η UEFA και να ασχολείται από το θέμα και να ζητάει από την ΕΠΟ σχετικές απαντήσεις και περιμένουμε την παρέμβαση της κυβέρνησης, στα θέματα της αρμοδιότητας της, όπως είναι το οικονομικό»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here