Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: «Ήρθε η ώρα να ξεβρακώσουμε ξανά μια και καλή αυτόν τον σάπιο σύλλογο»

1
Με ανακοίνωση τους οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο να βρεθεί στο Μακεδονία Παλλάς το Σάββατο προκειμένου να συνοδεύσουν την ομάδα μέχρι το αεροδρόμιο. Παράλληλα εξαπολύουν επίθεση κατά του Ολυμπιακού με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρουν: 

«Ήρθε η ώρα να ξεβρακώσουμε ξανά μια και καλή αυτόν τον σάπιο σύλλογο. Ήρθε η στιγμή που θα κάνουμε το εξοχικό των… προέδρων, των αποτυχημένων βουλευτάδων,των πληρωμένων δημοσιογράφων ,των υπάλληλων ΄οπαδών΄σελέμπριτι και ηχοληπτών να ΣΩΠΑΣΕΙ.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΗΤΗΤΤΟΣ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ Π.Α.Ο.Κ. θα μεγαλώσει την γκρίνια τους,την μιζέρια τους,το κόμπλεξ τους. Η απόλαυση θα είναι μεγάλη.

Συνοδεύουμε την αποστολή και το λεωφορείο με κάθε μέσο μέχρι το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Η ανάσα μας γίνεται φωτιά και η φωνή μας πέτρα…

Εμείς θα δώσουμε αντοχή στα πόδια τους,εμείς θα μεταφέρουμε την τρέλα μας,εμείς θα γίνουμε ο παραπάνω παίχτης στην σκέψη τους.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παλάς-Σάββατο-ώρα: 16.30

ΥΓ1.26-4-0

ΥΓ2.Ο ΠΑΟΚ δεν χρειαζεται ντόπα…έχει ΕΜΑΣ

ΥΓ4.αρ γιου ρέντη;

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. απο το Υ.Γ.2 παμε στο Υ.Γ.4 ..ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΊΓΟ θα εχουμε πιο προχώ αλματα ,επιπέδου υψηλής διαννόησης απο κατοίκους του Δημου Ελευθερίου ναουμ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here