Η τοποθέτηση του Πιτίνο για την κλήρωση της Εθνικής

0
ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÐÑÏÐÏÍÇÔÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÌÐÁÓÊÅÔ ÁÍÄÑÙÍ ÑÉÊ ÐÉÔÉÍÏ. (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)

Στο περιθώριο των δηλώσεών του για το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Μπασκόνια, ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας ρωτήθηκε και για την κλήρωση εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά, που φέρνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον Καναδά.

«Ο Καναδάς έχει ένα αβαντάζ γιατί παίζει στην έδρα του κι έχει ίσως τους πιο ποιοτικούς παίκτες μετά τις ΗΠΑ. Η Βικτόρια είναι μία πόλη με πολλούς Έλληνες. Για εμάς θα εξαρτηθούν πολλά από το αν θα έρθει ο Γιάννης. Η ομάδα του έχει το καλύτερο ρεκόρ αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ και αν φτάσει μέχρι τέλους και δεν τον έχουμε, το βουνό που θα έχουμε να ανέβουμε θα είναι ψηλότερο. Θα φτιάξουμε όμως μία καλή ομάδα, στην οποία έχω μεγάλη εμπιστοσύνη για τα πάμε πολύ καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πολύπειρος προπονητής μίλησε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, για την κλήρωση, λέγοντας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι φυσικά για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Η Βικτόρια είναι ένα εντυπωσιακό μέρος και στον Καναδά ζουν αρκετοί Έλληνες, οπότε ελπίζω πως θα έρθουν κοντά μας και θα μας στηρίξουν. Ο Καναδάς φυσικά είναι η ομάδα που θα έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά ξέρω πως οι Έλληνες θα βρίσκονται δίπλα μας και θα μας στηρίξουν όπου κι αν βρισκόμαστε. Για τον Γιάννη (Αντετοκούνμπο) θα δούμε τι θα γίνει. Εννοείται πως θέλουμε να φτάσει μακριά στα πλέι οφ, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Είναι κάτι που εξαρτάται από το πρόγραμμά του στο ΝΒΑ. Η Τουρκία και ο Καναδάς έχουν το περισσότερο ταλέντο από το ΝΒΑ, αλλά σε τέτοιες διοργανώσεις, πολλές φορές αυτό δεν μετράει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here