Τι λέει ο Κόντε στους παίκτες του για το σεξ

0

O Αντόνιο Κόντε προχώρησε σε απολαυστική συνέντευξη, αποκαλύπτοντας τους τι τους λέει περί της ερωτικής τους ζωής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην “Equipe”:

“Μέσα στην αγωνιστική σεζόν όπου υπάρχουν διοργανώσεις, οι σεξουαλικές επαφές δεν πρέπει να είναι μεγάλης διάρκειας, θα πρέπει να καταβάλλεις τη μικρότερη δυνατή προσπάθεια. Για αυτό είναι καλύτερα όταν κάνεις σεξ οι παίκτες, να είσαι από κάτω και η σύντροφός τους από πάνω.

Το ιδανικό θα είναι να κάνουν έρωτα με τις συζύγους τους καθώς έτσι δεν είναι αναγκασμένη να προσπαθούν περισσότερα για να έχουν εξαιρετική απόδοση.

Αυτά εξηγώ στους παίκτες μου για το πώς πρέπει να κάνουν έρωτα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κόντε.

Αποτέλεσμα εικόνας για κοντε ιντερ

“Είμαι ελεύθερο πνεύμα, δεν γλύφω κ@λους. Για μένα όταν παίρνω μέρος σε μία διοργάνωση είναι σαν να παίρνω μέρος σε μάχη, και όταν μάχεσαι δεν υπάρχει λόγος να γελάς ή να είσαι χαρούμενος.

Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου, μόνο ένας από τους μαχητές μένει όρθιος και εγώ κάνω τα πάντα για να είναι η ομάδα μου αυτή που θα μείνει όρθια.

Αυτός είναι ο τρόπος ζωής μου και ξέρω ότι θα με αναγκάσει να κλείσω σύντομα την καριέρα μου, επειδή ζω το επάγγελμα με απόλυτο τρόπο. Είχα βάλει ένα μεγάλο στόχο, από την πρώτη στιγμή.

Να προπονήσω ένα μεγάλο κλαμπ μέσα σε τρία ή τέσσερα χρόνια, διαφορετικά θα σταματούσα. Μόνο έτσι θα έλεγα πως αξίζει τον κόπο να κάνω αυτό το επάγγελμα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here