Εμετικά και υβριστικά συνθήματα των Τούρκων κατά του Σλούκα και της Ελλάδας

0

Σάλος έχει προκληθεί μετά την χθεσινή (μη) ενέργεια του Σλούκα να μην αγγίξει το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο Κώστας Σλούκας μετά τις αντδράσεις, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Σέβομαι απόλυτα τη χώρα και την ομάδα. Βρίσκομαι εδώ πέντε χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τίποτα δεν συνέβη ενσυνείδητα. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα και δεν το συνειδητοποίησα εκείνη την στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και πόσο έχω παλέψει γι’ αυτή την ομάδα.

 Βρίσκομαι στην ομάδα και τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό. Υπάρχει μία σημαντική ιστορία πίσω απ’ αυτή τη χώρα. Τη γνωρίζω. Πάντα τη σέβομαι. Ναι, είμαι Έλληνας πολίτης, αλλά βρίσκομαι εδώ τα τελευταία πέντε χρόνια για τη Φενέρμπαχτσε, που είναι εκπρόσωπος της Τουρκίας»

Bέβαια, οι Τούρκοι δεν ευαισθητοποιήθηκαν από τις δηλώσεις του Σλούκα. Συγκεκριμένα, η πλειοψηφία ζήτησε την λύση συμβολαίου του και δεν έμεινε μόνο εκεί. Τα εθνικιστικά-υβριστικά συνθήματα έχουν πάρει “φωτιά”, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω: 

«Οι πρόγονοί του κολύμπησαν καλά τότε. Ήταν κρύο το νερό»

«Ο παππούς του Σλούκα, πιστεύω πως επέπλεε στη θάλασσα»

«Είναι απαράδεκτο που ο Σλούκας δεν κράτησε το πανό. Εκτός ομάδας και πρόστιμο τώρα»

«Δεν μπορώ να αποδεκτώ πλέον τον Σλούκα»

«Οργανώστε μια συνέντευξη τύπου και ας μας εξηγήσει ο Σλούκας γιατί το έκανε. Θέλει να αλλάξει και να μπει στο κολυμβητικό τμήμα;»

«Το συμβόλαιο του Σλούκα πρέπει να τερματιστεί τώρα και να φύγει. Αν δεν θέλει να κρατάει αυτό το πανό, ας μην έρχεται σ’ αυτή τη χώρα να τρώει ψωμί»

«Ξέρω πως ο πόνος σου είναι μεγάλος αλλά όσο ζεις σ’ αυτή τη χώρα, θα το αντιμετωπίζεις. Δεν μπορεία να ξεφίγεις από την ιστορία»

Αυτά ήταν κάποια από τα μηνύματα που υπήρξαν εναντίον του Σλούκα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έστειλαν και φωτογραφίες όπως η παρακάτω που σίγουρα σαν Έλληνες πρέπει να μας εξοργίζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here