Ξέσπασε κόντρα μεταξύ Αλόνσο και Χάμιλτον για το… περιβάλλον!

0

Σάλος ξέσπασε με τις φιλικές προς το περιβάλλον και το οικοσύστημα δηλώσεις του Λιούις Χάμιλτον και δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον αποδοκίμασαν, μεταξύ των οποίων και ο Φερνάντο Αλόνσο. 

Στα… trends της Formula 1 αυτή την περίοδο βρίσκονται οι δηλώσεις του Λιούις Χάμιλτον περί vegan διατροφής, ηλεκτροκίνησης και φιλικού προς το περιβάλλον προφίλ, καθώς πολλοί έσπευσαν να τοποθετηθούν. Όχι τόσο πολύ ως προς τις δηλώσεις, αυτές καθαυτές, όσο για το αν ο… Χάμιλτον «έχει το δικαίωμα» να υποστηρίζει κάτι τέτοιο, κυρίως λόγω της φύσεως της Formula 1 και των προσωπικών του χόμπι και δραστηριοτήτων (πανίσχυρα hypercars, μοτοσικλέτες υψηλού κυβισμού, ιδιωτικά jet κλπ).

Ο Φερνάντο Αλόνσο, είπε τη δική του γνώμη επίσης, για τον πρώην teammate του στη McLaren το 2007: «Νομίζω ότι τις διατροφικές μου συνήθειες θα τις ορίσω εγώ. Δεν θα περνούσα ποτέ ένα μήνυμα σαν αυτό που προσπάθησε να περάσει ο Λιούις. Δεν μπορείς να υποστηρίζεις τη μια θέση σήμερα και την ακριβώς αντίθετη αύριο. Όλοι ξέρουμε ότι οι οδηγοί της F1 κάνουν περίπου 200 πτήσεις το χρόνο. Δεν μπορείς να λες, δεν τρώω κρέας» είπε ο πρώην οδηγός της F1 και νυν του Ράλι Ντακάρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here