«Οι παίκτες της Εθνικής σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους, ο Λουτσέσκου δεν σεβόταν τους αντιπάλους του»

0

O Νίκος Κορδονούρης εργάζεται στα ματς των εθνικών ομάδων ως έκτακτος γιατρός. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως υπάρχουν οι γιατροί της κάθε εθνικής, ωστόσο, εκείνος είναι ο γιατρός που πρέπει με βάση τους κανονισμούς της UEFA να βρίσκεται στο γήπεδο πάντα και να επεμβαίνει σε έκτακτα περιστατικά. Ο Νίκος Κορδονούρης, λοιπόν, μίλησε σε Μέσο της Ρουμανίας για την κατάσταση στην Εθνική. Μεταξύ άλλων σχετικά με την Εθνική Ανδρών και τις αιτίες που την έχουν φέρει στη σημερινή κατάσταση ανεφερε ότι «Τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν έρθει γιατί δεν υπάρχει ομάδα πια. Μεμονωμένα η Εθνική διαθέτει καλούς παίκτες, ωστόσο, δεν υπάρχει ομάδα. Υπάρχουν παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες όπως ο Παπασταθόπουλος, ωστόσο, δεν έχουν καταφέρει μαζί να πετύχουν. Όχι μόνο τώρα αλλά ούτε με τον προηγούμενο προπονητή».

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «οι παίκτες δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στο στόχο της ομάδας, σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους. Όταν πήραμε το Euro οι ποδοσφαριστές είχαν την Εθνική στο προσκήνιο. Τώρα δεν ισχύει αυτό. Οι παίκτες ενδιαφέρονται μόνο να μην τραυματιστούν, να μην κουραστούν. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην Εθνική, το Λιχτενστάιν πήρε το πρώτο του βαθμό μετά από 12 χρόνια, μας κέρδισαν ακόμα τα Φερόε και η Φινλανδία».

Μάλιστα, δεν αναφέρθηκε μόνο στην Εθνική ομάδα αλλά και σε έναν προπονητή που άφησε το στίγμα του στα μέρη μας. Ο λόγος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που στην αρχή του καλοκαιριού αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ. Για τον Ρουμάνο τεχνικό ο Νίκος Κορδονούρης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι ένας πολύ καλός προπονητής αλλά έχει έναν αμφίβολο χαρακτήρα όταν μιλά για τους αντιπάλους του. Δεν σεβόταν τους αντιπάλους του. Έκανε επίθεση όχι μόνο στους αντιπάλους του αλλά και στην Ομοσπονδία. Θεωρούσε ότι η ομάδα του είναι η καλύτερη και οι αντίπαλοι πολύ αδύναμοι. Έκανε τον ΠΑΟΚ μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα αλλά γιατί εκφραζόταν έτσι; Έχανε πολλά μέσα από αυτή του τη στάση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here