Επιβεβαίωση Μπέου: «Ο Βόλος σκέφτεται αποχώρηση από τη NOVA αν την πάρει ο Μαρινάκης»

0

Μετά τις σοβαρές σκέψεις που γίνονται στην ΑΕΚ να βγει από τη συμφωνία με τη NOVA αν ολοκληρωθεί το deal Forthnet-Μαρινάκη, στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπουν και στο Βόλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του volosday.gr, οι άνθρωποι του συλλόγου της Μαγνησίας εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από τη NOVA σε περίπτωση που αυτή αλλάξει χέρια και καταλήξει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, δημιουργώντας το Volos TV για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του Βόλου!

Είδηση την οποία επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε άλλο αθλητικό σάιτ:

«Πράγματι ισχύει το δημοσίευμα του volosday.gr. Σκεφτόμαστε την αποχώρηση απ΄την NOVA, εφόσον υπάρξει αγορά της από πλευράς του κ.Μαρινάκη. Δεν έχει να κάνει με τον Μαρινάκη. Είναι θέμα αξιοκρατίας, ισονομίας και κεντρικής διαχείρισης. Ο Βόλος είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης» τόνισε αρχικά ο Δήμαρχος Βόλου ο οποίος παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις στην θεσσαλική ΠΑΕ και τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν υπήρξε κάποια επικοινωνία με την ΑΕΚ για το συγκεκριμένο θέμα ανέφερε: «Καμία επικοινωνία. Η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο. Εμείς ως Βόλος και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος που βρίσκομαι κοντά στην ομάδα της πόλης μου παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here