Ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει επίπεδο!

0

Πολύ ελπιδοφόρο θα χαρακτήριζε κάνεις το πρώτο δείγμα του τριφυλλιού. Πέρσι oi “πράσινοι” είχαν αρκετές ήττες στα φιλικά,παρουσίαζαν μέτριο ποδόσφαιρο και οι πιτσιρικάδες δεν έβρισκαν τα πατήματα τους και υπήρχαν πολλά διοικητικά προβλήματα. Φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΜΟΥ

Κάνεις από τους παίχτες που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρόνια δεν αποχώρησε( Κουρμπέλης, Μακέντα, Διούδης κτλ.) και φέτος προστέθηκαν και παίχτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά. Νουνές για την άμυνα , Ζαχίντ για “10αρι”, Κολοβόςς και Μπεκ για αριστερό και δεξί φτερό της επίθεσης αντίστοιχα.

Επειδή Μπεκ και Νούνες προς το παρόν δεν έχουμε δει, θα μιλήσουμε για τους άλλους δύο. Ο Ζαχίντ ως ευχάριστη έκπληξη στο φιλικό με την Ξάνθη έδειξε πολύ καλό πρόσωπο. Κρατάει την μπάλα όσο πρέπει και το καλύτερο στοιχειό του είναι οι καθετές πάσες. Δείχνει ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και πως ήταν μια στοχευμένη μεταγραφή. Από την άλλη ο Κολοβός  έχει βελτιωθεί αρκετά, έχει καλές τοποθετήσεις  στην περιοχή, και δείχνει να συνεργάζεται καλά με τον Μακέντα. Όμως το στοιχείο που θεωρούμε ότι θα τον βοηθήσει φέτος να διακριθεί είναι ότι νιώθει πως τον χρειάζεται η ομάδα. Ότι δεν ήρθε για να κάτσει στον πάγκο, αλλά για είναι πρωταγωνιστής και αυτό φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι.

Αμυντικά όπως και πέρσι υπάρχει κάλος κορμός. Στο κέντρο ο Κουρμπέλης είναι πολύ σταθερός και ποιοτικός , στα σέντερ μπακ προστέθηκε ο Νούνες μαζί με Οικονόμου και Πούγγουρα που δείχνει ότι θα έχει βασικό ρόλο στο ροτέισον και πλάγια Ινσούα Και Γιόχανσον με πολύ καλή χρόνια πέρσι, έρχονται φέτος να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει εκεί που ανήκει. Στο τέρμα ο Διούδης , ο όποιος είναι πολύ κάλος παρέμεινε, και γενικά η ομάδα δείχνει ότι δεν θα έχει τα περσινά προβλήματα, και γιατί όχι να μην πλασαριστεί και στην πρώτη πεντάδα.

Ουσιαστικά η ομάδα του Δώνη φέτος είναι έτοιμη να φωνάξει βροντερό “παρών”. Δείχνει πως μπορεί σιγά σιγά να παίζει και πάλι κυριαρχικό ποδόσφαιρο, ενώ και να “ξεκλειδώνει” άμυνες σε σετ παιχνίδι. 

Δε θα μας προκαλέσει έκπληξη, αν πλασαριστεί στην πεντάδα και πιο πάνω. Το ζητούμενο είναι η καλή εκκίνηση και μετέπειτα η διάρκεια.

Επιμέλεια άρθρου: Ανδρέας Ντον

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here