Αλήθεια, γιατί;

0

Μετά την αποκάλυψη του Μπλατ σχετικά με το πρόβλημα υγείας που τον διακατέχει, όλος ο φίλαθλος κόσμος σοκαρίστηκε και έδωσε τους ευχές του, ώστε να επανέλθει στην κανονικότητα η υγεία του “ερυθρόλευκου” προπονητή. 

Απο κάθε μεριά του κόσμου, ο 60χρονος Ισραηλινός τεχνικός έλαβε τις θερμές ευχές ομάδων, παιχτών, προπονητών και προπάντως ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ. Ωστόσο, δε μπορώ να παραλείψω πως ο “αιώνιος αντίπαλος” στο γήπεδο και μόνο, ΔΕΝ έβγαλε κάποια σχετική -τουλάχιστον τυπική- ανακοίνωση, ώστε να δώσει τα “περαστικά” του στον κόουτς των Πειραιωτών. Η ιστορία, η νοοτροπία και η ιδιοσυγκρασία του Παναθηναϊκού ΔΕΝ αρμόζει σε τέτοια (μη) συμπεριφορά. 

Ο κάθε οπαδός και μόνο, ίσως αντιπαρατεθεί με παράδειγμα, ώστε να “δικαιολογήσει”. Όχι, το εν λόγω άρθρο δεν είναι οπαδικό. Δεν αναβαθμίζει τον Ολυμπιακό, ούτε υποβαθμίζει τον Παναθηναϊκό. Υποβαθμίζει την ανθρωπότητα και την ευγενή άμιλλα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επαναλαμβάνω, μην πέσετε στην “παγίδα” των αντι-παραδειγμάτων. Είναι ντροπή όταν μιλάμε για τόσο σοβαρό θέμα υγείας, να ερχόμαστε σε αντιπαραθέσεις μέσω άλλων θλιβερών στιγμών.

Δεν μπορώ να γνωρίζω τον λόγο που ο Παναθηναϊκός δεν έκανε κάτι τέτοιο, το μόνο το οποίο ελπίζω είναι με κάποια ιδιαίτερη πράξη να δώσει το παράδειγμα σαν οργανισμός. Όχι λόγω εικόνας και εφέ, αλλά λόγω ανθρωπιάς, σεβασμού και φίλαθλου πνεύματος.

*Kόουτς Μπλατ, έχεις πάρεις τόσες νίκες στην ζωή σου, ήρθε η ώρα να πάρεις άλλη μία μεγάλη νίκη. Ωστόσο, λόγω του θάρρους σου και των δηλώσεων σου θα έχεις ακριβώς την ίδια και πιο σκληρή κριτική φέτος. Γιατί δε σε λυπόμαστε, ξέρουμε πως θα νικήσεις το πρόβλημα υγείας που έχεις. Αυτή πρέπει να είναι η αντιμετώπιση απο όλους. 

**Καλώς ή κακώς οι δύο μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ελλάδα πρέπει να δίνουν το παράδειγμα στην κοινωνία που ζούμε. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here