Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπέντιλ!

0
BASKET LEAGUE / ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρχίζει τη θητεία του στο Περιστέρι ο Ηλίας Ζούρος, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. 

Ο έμπειρος τεχνικός κλήθηκε με το… καλημέρα να διαχειριστεί μία πολύ «καυτή πατάτα», με το θέμα της παραμονής του Μπεν Μπέντιλ, καθώς ναι μεν είχε υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά η απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό θορύβησε τον νεαρό Αμερικανό, αφού ένας σημαντικός λόγος που είχε συμφωνήσει για την παραμονή του ήταν η παρουσία του νέου τεχνικού του «τριφυλλιού». 

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή ο Ηλίας Ζούρος ήθελε να μιλήσει με τον παίκτη, να του εξηγήσει το πλάνο του και το πόσο σημαντικός είναι και αυτό τελικά συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπέντιλ έμεινε απόλυτα χαρούμενος από αυτά που άκουσε και κυρίως καθησυχάστηκε, οπότε θέλει να συνεχίσει στο Περιστέρι, γεγονός που πρέπει να πιστωθεί και στον 53χρονο κόουτς. 

Μάλιστα, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει στο «4» τον Μήτογλου που θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο με τον Πεδουλάκη στον πάγκο, κατά τα φαινόμενα τον Τζέικομπ Γουάιλι και γίνεται προσπάθεια για την παραμονή του ΝτεΣόν Τόμας, δεν φαίνεται ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή χώρος για τον παίκτη του Περιστερίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here