Μπάνκι: Ο Χάντερ δεν εμφανίστηκε στην πρωινή προπόνηση

0

 Οι δηλώσεις του Ιταλού coach:

«Είναι μια κακή ήττα, αλλά πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι. Παρά τον μικρό χρόνο προετοιμασίας και το μικρό ρόστερ προσπαθήσαμε να είμαστε σοβαροί. Η προσέγγιση στην τρίτη περίοδο ήταν διαφορετική και δεν είχαμε συνέπεια. Ήμασταν ικανοί να κάνουμε επαναφορά και να παίξουμε μέχρι την τελευταία κατοχή. Θέλουμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι στο Περιστέρι και να ισοφαρίσουμε τη σειρά».

Για τον Χάντερ: «Ο Χάντερ δεν έπαιξε γιατί δεν εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση το πρωί. Είναι το πιο σημαντικό ρόλο για την ομάδα μας, είναι μέρος της σεζόν. Υπάρχουν δομικά θέματα στην ομάδα. Είναι εύκολο να δηλώνεις παρών όταν τα πράγματα είναι καλά, είναι δύσκολο να φωνάζεις παρών στα δύσκολα και αυτό είναι το πιο δύσκολο».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Δεν θεωρώ πως είναι η ώρα να μιλήσω γι αυτό. Ξέρω ότι έχουν γραφτεί κείμενα στο διαδίκτυο. Φυσικά έχουμε μιλήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι φυσιολογικό. Σκοπεύω να τελειώσω τη σεζόν και θα δούμε τι θα κάνουμε. Τώρα δεν είναι προτεραιότητα αυτό, τώρα πρέπει να εστιάσουμε τα παιχνίδια. Δεν συμφωνώ πως έχει τελειώσει η σεζόν. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here