ΑΕΚ: Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν την μεγάλη πρόταση στον Ντιένγκ

Ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Αλιού Ντιένγκ, ο οποίος είχε απασχολήσει και το προηγούμενο καλοκαίρι.

Οι προτεραιότητες αυτή τη στιγμή άλλες είναι για την Ένωση, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα γίνει και μεταγραφή στα χαφ. Σύμφωνα με τους Γάλλους, λοιπόν, ο Ντιένγκ παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ. Το προχώρησαν, μάλιστα, λέγοντας πως έχει κατατεθεί ήδη και πρόταση στην ομάδα του.

«Για ορισμένους παρατηρητές ο Ντιένγκ είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης στο Αλγερινό πρωτάθλημα. Ο Ντιένγκ έχει συμβόλαιο ως το 2020 και έχει ήδη μία προσφορά από την ΑΕΚ των Αθηνών. Υπολογίζεται σε περίπου 500.000 ευρώ», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα του France Football.

Ο 21χρονος χαφ πήγε τον Ιανουάριο του 2018 στην MC Algier, ενώ η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Τζολίμπα. Φέτος είχε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι πως καλείται και στην εθνική της χώρας του. Με το Μάλι έχει 12 συμμετοχές.

Το τελευταίο, πάντως, ίσως να είναι και το «κλειδί» της υπόθεσης. Το Μάλι θα συμμετέχει κανονικά στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο ξεκινάει στις 22 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που πάει καλά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, η τιμή του μπορεί να εκτοξευτεί. Συνεπώς η ομάδα του δεν έχει λόγο να βιαστεί για να πάρει την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του παίκτη της.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here